вівторок, 20 лютого 2018 р.

Події, що змінили Україну

   Майдан. Нині це слово, напевне, знають у всіх країнах світу. Майдан Незалежності – це не тільки велика й головна площа в центрі Києва. Майдан – це небажання жити в системі тоталітарної корупції і малограмотної влади, що розграбувала країну. Це прагнення жити за європейськими стандартами. За ці прагнення Україна заплатила більше сотні людських життів та тисячі покалічених. 
     Минуло три роки відтоді, як загинули вони – Герої Небесної Сотні, яких народила революція Майдану. Вони помирали, щоб жила Україна. Тепер нашу Україну оберігають ціною своєї крові воїни АТО в Донецькій та Луганській областях.







    
   До четвертої річниці пам'яті Героїв Небесної Сотні біля пам'ятника  Тарасу Шевченку в селі Куровичі, відбулася панахида за упокій душ невинно убієних. 
Діти декламували вірші про Майдан, прослухали пісню-гімн «Пливе кача».Всім присутнім було важко стримувати сльози смутку. Про події тих часів, про відданість та героїзм людей, що відстоювали принципи демократії і свободи заради нової України, в бібліотеці села Куровичі  нашим читачам була представлена виставка-перегляд "Ми сотнею пішли на небо".

Немає коментарів:

Дописати коментар